Risteily J.L. Runeberg laivalla 15. heinäkuuta

Emäsalon Kyläyhdistyksen kesäretki J.L. Runeberg aluksella maanantaina 15.7 Porvoosta kello 16.00 Helsinkiin (saapuu Helsingin Kauppatorille klo 19.30). Bussikuljetus lähtee Varlaxuddenista klo 14.30 ja poimii matkustajat Emäsalon bussipysäköiltä. Paluukuljetus Kauppatorilta Varlaxuddeniin. Ilmoittakaa osallistumisesta Hasse Öhberg:ille, sähköposti hans.ohberg@gmail.com tai puhelimitse 0500-469697 mahdollisin nopeasti, kuitenkin viimeistään 23.6.2024.

Hinta 67 €/hlö, 7 – 16 vuotiaat 50 €. Hintaan sisältyy laivan herkkulautanen, katkarapuja, lämminsavustettu lohi, ”gubbröra” (silliherkku), leipää. Ilmoittakaa ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista.

Maksu Kyläyhdistyksen tilille FI 61 4050 1020 0404 49 viimeistään 24.6.

Tervetuloa.

Emäsalon Kyläyhdistys

 

 

Vapepan peruskurssi, viikonloppukurssi ja leiri

Emäsalossa järjestetään syksyllä ainutlaatuinen vapaaehtoisten leiri- ja harjoitustapahtuma – Olethan sinäkin mukana tekemässä saariturvallisuutta?

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Vapepa, täyttää tänä vuonna 60-vuotta ja juhlavuoden kunniaksi järjestetään 19.–20.10. valtakunnallisesti ainutlaatuinen leiri- ja harjoitustapahtuma Porvoon Emäsalossa. Leiri kokoaa vapaaehtoiset harjoittelemaan yhdessä viranomaisten kanssa ja peruskurssin käyneillä on mahdollisuus osallistua tapahtumaan avustavissa rooleissa. Leirin järjestelyistä vastaa Vapepa Itä-Uusimaa ja se on avoin kaikille vapepalaisille ja yhteistyökumppaneille.

Kurssiviikonloppu, joka järjestetään Hamarissa nyt huhtikuussa antaa oikeuden osallistua yhteisharjoituksiin ja lokakuun Emäsalon leiriin. Voit myös täydentää aiemmin hankittua osaamista osallistumalla vain jollekin kursseista. Toiminnasta kiinnostuneet voivat tutustua Vapepa-verkostoon osallistumalla maksuttomalle neljän tunnin peruskurssille huhtikuussa tai syyskuussa. Tästä tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkki.